Love SMS in hindi to wish Happy Valentines day 2014

Love SMS in hindi to wish Happy Valentines day 2014


Are you True Lover and want to wish your Lovers with Love SMS in Hindi to say Happy Valentines day 2014. This is a complete set of Hindi sms with Love to wish and Propose and friend request on this valentine.

Love sms in Hindi 2014

Agar Zindagi mai judai na hoti To kabhi kisi ki yaad aai na hoti Sath hi guzarta her lamha to shayaed Rishton mai yeh gahrai na hoti…

Koi Achhi Si Saza Do Muje, Aisa Karo Ke Rula Do Muje, Tumhe Bhulu To Maut Aajaye, Dil Ki Gaherai Se Ye Dua Do Muje.

Love He To Use Jataya Karo Himmat He TO Use Bataya Karo Luck Agar Sath He To Use Azmaya Karo Aur Koi Rutha Hua He To Use Dil Se Manaya Karo. I LOVE YOU

Latest Hindi Love Sms 2014

Mohabbat Ek Aisa Nasha He, Jise Ek Baar Chad Jaye To Fir Utarta Nahi, Ye To Pyar Ki Baat He Yaaro, Varna Koi Kisi Pe Yuhi MarMitta Nahi Yaaro.

Saath agar doge muskrayenge zarur, Pyar agar dil se karoge to nibhayenge zarur, Raah me kitne kante q na ho , Awaz agar dil se doge to aayenge zarur…

Ye Pyar Bhi Ajab Bandhan Hota He, Jab Tak Nahi Hota To Achha Hota He, Jisko Ho Jaye Ek Baar Pyar, Fir Is Pyar Ka Nasha Bhi Gajab Hota He.

Hope you will be happy with the list of love sms in hindi to wish Valentines day 2013 with latest and lovely funny Love sms in Hindi.

Related Search Tags: hindi love sms, love sms hindi , hindi sms love , hindi sms for love on valentines day 2014, Love sms in Hindi.

0 Response to " Love SMS in hindi to wish Happy Valentines day 2014 "

Post a Comment